Storseger mot schweiziska laget FC Wil 1900

Örebro Syrianska befinner sig på träningsläger i Alicante. Under dagen spelade laget en träningsmatch mot schweiziska laget FC Wil. Det blev vinst med hela 11-1.

En halvlek med ett väldigt bra och aggressivt presspel ledde till utdelning genom straff som Linus Lamu sätter. Vår grymma bloggare den här veckan fick han även näta Mirza Turan genom en halvvolley. Efter 2-0 ledning kunde FC Wil sätta en chans som egentligen bara hade den enda farliga chans. Efter det utökar Amar Bukva till, 3-1 i halvtid.

I andra halvlek ökade Örebro Syrianska tempot och trummade på ordentligt och arbetade som ett lag. Där det defensiva satt och aggressiviteten var väldigt bra och där man vinner boll ganska högt upp på banan. Matchen slutar till slut med hela 11-1.

Loading

Mattias Kurt
mars 24, 2018