Nu är det klart vilket lag Örebro Syrianska möter under träningslägret i Spanien. Det blir internationellt motstånd som väntar FC Wil 1900 från Schweiz med start 12.00.

Örebro Syrianska är inne på halva lägret i spanska Alicante och imorgon spelar laget träningsmatch mot FC Wil 1900 från Schweiz. Detta är också Örebro Syrianskas sista träningsmatch innan allvaret tar vid med avgörande cupmatch mot Karlslund IF nästa helg.

Mirza Turan som bloggat dem här dagarna tycker att gräsmattan vart underbar och även vädret med 20 grader i luften och att de nya spelarna kommit in i gruppen på ett bra sätt bland annat han själv. Det är svårt att utläsa någon klar startelva på förhand hos Örebro Syrianska.

FC Wil, även känd som FC Wil 1900, är ​​en schweizisk fotbollsklubb som spelar i staden Wil, Canton St. Gallen i östra Schweiz. Klubben grundades 1900, därmed namnet. FC Wil spelar idag Swiss Challenge League och hamnade förra året på en tiondeplats i tabellen.

Loading

Mattias Kurt
mars 23, 2018