Örebro Syrianska IF presenterar en ny samarbetspartner för säsongen 2018. Idag kan vi stolt presentera Z10 Lindesberg som drivs och ägs utav Hasan Agrali, som har varit sponsor dem fyra senaste åren.

Örebros Syrianskas marknadsansvarige Barsom Oktay är väldigt nöjd att Hasan fortsätter som samarbetspartner till Örebro Syrianska IF, det är oerhört glädjande med personer som visar ett sånt hjärta för klubben. Z10 serverar pizza, kebab och har en salladsbar.

– Skillnaden är kvaliteten. Man serverar äkta kebab, det vill säga döner kebab. Det som vanligtvis serveras som kebab här i Sverige, är långt ifrån den äkta varan, utan är ofta pressat kött. Döner-kebaben består av rent kött som byggs upp i lager på en snurra. Döner betyder för övrigt just snurra på turkiska, förklarar Hasan.

Z10 har tre varianter av döner: nötkött, fläskkött och kyckling. För mer ring 0581-101 63 eller besök z10 Lindesberg på

Kristinavägen 27, 71130 Lindesberg

Loading

Mattias Kurt
mars 5, 2018