Imorgon ger sig Örebro Syrianska IF av på en veckas träningsläger i Alicante. Storslaget hotell och en populär anläggning är det som väntar.

– Det känns fantastiskt att åka på ett riktigt träningsläger och det är tredje träningslägret vi gör senast var 2016 i Barcelona, det ska bli riktigt intressant och se vilka resultat det kan ge till våra grabbar. Spelarna har visat stort engagemang i detta och har stått själva för resan, säger styrelsen

Örebro Syrianska reser till träningslägret med mål om att svetsa samman truppen och att börja nöta in några av de nya idéer som Tränarstaben vill införa. Dubbla pass kommer att genomföras veckan ut och det är ett närmast fullt manskap som följer med.

En match kommer också att genomföras där nere där ett spansk eller ett svensk motstånd väntar på en perfekt Spansk gräsmatta. Mer information om laget får ni reda på senare.

Hur följer jag Örebro Syrianska IF?

Mirza Turan kommer tillsammans med två spelare blogga direkt från Alicante genom att lägga ut på Facebook och Instagram.

Loading

Mattias Kurt
mars 18, 2018