Örebro Syrianska kan med stor glädje meddela att man välkomnar Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster som ny samarbetspartner till klubben.

-Vi på Örebro Syrianska IF är mycket glada över att kunna välkomna Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster som en ny samarbetspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger Örebro Syrianska IF’s marknadsansvarig

På Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster står kolgrillen i centrum! Detta i ett öppet kök där Du som gäst kan se hur din beställning tillagas av färska råvaror till en doftande och vällagad maträtt. Örebro Syrianska IF’s legendar Aziz Tekin tillsammans med sin kompanjon Pierre Akpinar startade Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster 2017. Hos Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster kan man abonnera den nya avdelningen till konferens, dop, Födelsedagsfirande eller en annan tillställning kontakta gärna Grekiska kolgrillsbaren Örebro Öster.

Välkomna till Grekiska kolgrillsbaren Örebro Öster på Rudbecksgatan 129,

en kort promenad från Behrn Arena och universitetet!

För mer information besök http://www.grekiskakolgrillsbaren.se/restauranger/orebrooster/

Loading

Mattias Kurt
februari 24, 2018