Tobias Nilsson blev idag klar för spel i Örebro Syrianska säsongen 2018. Nilsson kommer närmast från Nora BK, men har meriter från spel i både Superettan och Allsvenskan.

Med 167 matcher i Superettan och 30 matcher i Allsvenskan för klubbar som Örebro SK och Jönköping Södra har Nilsson en gedigen erfarenhet av fotboll på den högsta nivån. En spelare som naturligtvis blir en viktig pusselbit i tränare Barsaum Ciceks lagbygge inför nästa år. Kontraktet med Tobias Nilsson är skrivet på ett år.

– Örebro Syrianska förstärker defensivt med Tobias som både kan spela i en backlinje och i ett centralt mittfält. Tobias tillför med sin erfarenhet och kvalité både rutin och spets. Det har funnits ett ömsesidigt intresse parterna emellan och vi är mycket glada över att kunna presentera Tobias som en Örebro Syrianska spelare säsongen 2018.

Tack till dessa som bidragit till detta nyförvärv

Örebro Bygg
Mattias Jahkopsson
Efrem Akfidan
Andreas Hannason
Daniel Hannason
Emanuel Barsoum
Johannes Oktay
Ibbe Coskun
MK Media – Web & Graphics
Sait Oktay
Barsom Oktay
Afrem Oktay
Musa Kavak
Sare Oktay
Beliva Omsorg
Tybble Frisören
Titan Bygg
Jakob Cicek
Davor a Dundic

Abraham Oktay

Loading

Mattias Kurt
oktober 24, 2017