Örebro Syrianska är överens med Barsaum Cicek om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet mellan parterna är skrivet på ett år. Barsaum går därmed in på sin sjunde säsong i Örebro Syrianska.

Barsaum Cicek kom till Örebro Syrianska IF 2003 och spelade under sin aktiva karriär fyra säsonger och var med 2006 och tog steget till division tre.Efter avslutad spelarkarriär återvände han till Örebro Syrianska år 2012 i rollen som assisterande tränare, efter halva säsongen tog han över huvudansvaret där det blev kval till division två direkt. Sedan dess har han haft huvudansvaret och 2014 såg han till att Örebro Syrianska IF tog steget upp till division två.

Hur ser du på säsongen som varit?

– Om vi tänker spelmässigt tycker jag säsongen varit bra. Det är inte många lag som presterat bättre än oss i våra matcher och vi var ju med och nosa på toppen ett tag. Men sen hamna vi tyvärr i en svacka där jag tycker att vi oftast fortsatte spela bra men inte fick resultaten med oss. Så resultatet är självklart en liten besvikelse då jag hoppats på en högre tabellplacering.

Vad var avgörande för att fortsätta ett år till i Örebro Syrianska?

– Jag är Syrian och har varit i klubben i 12 år. Syrianska kommer alltid finnas i mitt hjärta och så länge jag känner att jag kan bidra och hjälpa klubben med utveckling och till framgång så kommer suget att fortsätta finnas där.

Hur skulle du beskriva din tränarstil och hur har den förändrats sedan du kom till Örebro Syrianska?

– Som tränare försöker jag alltid vara lugn och positiv. Men jag är väldigt engagerad och känslosam vilket ibland kan göra att jag blir tempramentsfull. För mig är det viktigt att ha en bra dialog med hela truppen och få alla att känna sig viktiga för en god sammanhållning.

Vad har varit svårast hittills som tränare i Örebro Syrianska?

– Svårast hittills tror jag har varit att få truppen att hålla en hög lägsta nivå.

Vad har varit det roligaste hittills?

– Roligast måste väl ha varit avancemanget till div 2.

Hur ser dina tankar ut inför kommande säsong?

– Nästa säsong hoppas jag att vi kan hitta nyckeln till att höja vår lägsta nivå samt bli mer kliniska framför mål. Hade vi bara gjort mål på hälften av våra chanser säsongen som gick hade vi säkerligen slutat i toppen av tabellen.

Loading

Mattias Kurt
oktober 21, 2017