Lördagen 22 juli är det äntligen dags för de rödgula att beträda fotbollsplanen igen. Nora BK är det som står för motståndet i en träningsmatch som spelas på Örnsro IP med start 14.00.

Måhända att det är en träningsmatch, men efter ett uppehåll på drygt tre veckor är det nog många spelare som är spelsugna. Dessutom är det genrep inför höstsäsongen, för båda lagen. Det finns med andra ord mycket att spela för.

Syrianska avslutade vårsäsongen utan seger på de fyra sista matcherna och bör vara väldigt intresserade av att hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Lagkapten Basel Gorgis är tveksam på grund av skada, men annars förväntas övriga vara tillgängliga.

Nora BK leder sin serie i division tre och avslutade vårsäsongen med en seger mot Västanvik med 1-2. Laget fick in flera starka namn inför säsongen och det är väl inte omöjligt att vi ser dem i division 2 under kommande säsong.

Kom till Örnsro IP på lördag och kolla in formen hos våra rödgula hjältar!

Loading

Mattias Kurt
juli 21, 2017