Örebro Syrianska tog en poäng mot Eskilstuna City. Det efter 2-2 hemma på Örnsro IP. – Vi är stabila och har tagit poäng mot alla topplag. Vi är ett stabilt lag och det är jag nöjd med, säger Barsaum Cicek.

Matchen började med en stark press av bortalaget, Eskilstuna City, som tryckte på för ett tidigt mål. Men det ville sig åt andra hållet.

– 1-0 kom olägligt för dem. När de var som bäst, säger Örebro Syrianskas tränare Barsaum Cicek. Efter målet blev matchen jämnare.

-Det böljade fram och tillbaka. Och då släppte vi in ett lite onödigt mål i sista sekunden före paus, säger Cicek. Med ett 1-1-resultat i halvtidsvilan gick Örebro Syrianska ut på planen och fortsatte med sitt positiva spel från slutet av första halvlek.

– Då böljas det fram och tillbaka. Det var en underhållande pubkikmatch och det skapades lägen, säger Örebro Syrianskas tränare. Trots flera bra chanser åt bägge hållen blev det bara ett mål var till. Bersaum Cicek är nöjd med lagets prestation mot Eskilstuna – och lagets inledning under våren i den nya serien.

– Målsättningen har hela tiden varit att hålla oss kvar i tvåan. 19 poäng över vårsäsongen är bra gjort för en nykomling, säger han.

Mattias Kurt
juni 28, 2015