Efter stor vinsten i cup mötet mot Vretstorp jagar Syrianska årets tredje seger. Under lördagseftermiddagen gästas Syrianska av fjolårets seriekollega MD Köping FF hemma på Pettersbergs IP.

Örebro Syrianska IF
Onsdagskvällens cupseger mot Vretstorp (2-7) var välbehövlig för Syrianska självförtroende. Resultaten har vart blandade på försäsongsmatcherna, insatsen i sig senast mot Vretstorp är ett klart steg åt rätt riktning.

Under lördagseftermiddagen väntar spel på hemmaplan för Syrianska. En av seriekonkurrenterna under fjolåret – MD Köping FF – kommer på besök i en match där Syrianska jagar både form och en seger.

MD Köping FF
Lördagseftermiddagens motstånd står alltså Fjolårets seriekollega MD FF Köping ett lag som stor satsar för att ta sig tillbaka till division två trots storsatsningen förra året med utländska importer föll man platt som en pannkaka och missade till och med kvalet efter 0-4 på hemmaplan i en avgörande match mot Sala FF i den sista omgången. Hur detta MD FF repat sig efter fjolårssäsongen återstår att se – kanske redan under lördagseftermiddagen.

Men laget har haft en strulig försäsong och som i förra veckan gick skilda vägar med sin nytillsatta tränare Conny Johansson.

Anledningen till separationen var att klubben inte kunde leva upp till Connys förväntningar. Även att truppen inte var tillräckligt bra för att nå målsättningen att gå upp i division 2.

Loading

Mattias Kurt
mars 21, 2015