Örebro Syrianska har fortfarande en seger på försäsongen. En vinst och två förluster, är facit för Syrianska när laget på söndag reser till Linköping Arena för att möta en av seriefavoriterna FC Linköping City. 

Örebro Syrianska IF
Syrianska ställde upp med ett starkt manskap från start och rullade inledningsvis runt bollen fint och hade ett spelmässigt övertag, man hade ett ribbskott tidigt i matchen. Efter flera byten tappade man skärpan och även spelövertaget. Matchen slutade 1-2 och AFK Linköping kunde åka hem med en seger i bagaget.

För Örebro Syrianskas del börjar  spelsystemet sätta sig och spelarna hitta sina roller, därför blir söndagens match mot FC Linköping City en riktig värdemätare.

FC Linköping City
FC Linköping City kliver in i sin andra säsong i division två där man med sina 31 poäng ifjol hamnade på en nionde plats. Satsningen fortsätter där laget skall upp i seriesystemen med förra årets placering som nykomling känns som hela föreningen i år är mer förberedda på vad som krävs vilket gör att dom kommer ta ytterligare kliv. Kanske första utmanare till Sleipner.

Loading

Mattias Kurt
mars 14, 2015