I morgon är det dags för cupfinal i Distrikts Cupen mot division fyra laget Öfvre Adolfsberg på Karlslund Arena 19.00 och Örebro Syrianska IF kommer till matchen med allt att vinna. Trots förlust i senast träningsmatch blickar man framåt och går för att kunna knipa till sig en titel.

Örebro Syrianska IF
Förlust senast för årets näst sista träningsmatch mot Degerfors trots en ganska godkänd inledning. Men till cup finalen kommer Örebro Syrianska för att kunna knipa till sig en titel trots att Öfvre Adolfsberg har en bonusstraff som kan läggas före 1:a eller före 2:a halvlek.

Cupen i år för Örebro Syrianska IF
Cupäventyr i år har varit ett äventyr på de svenska vägarna med nästan bara bortamatcher. Det hela började med vinst mot Latorps IF i den 1/16-final med hela 1-6. Vidare styrdes resan till Idrottsparken i Kumla där ”IFK Kumla” relativt lätt besegrades med 2-5 i 1/8-final och Lekebergs IF Kvartsfinalen med 1-3. I semifinalen fick man anstränga sig riktigt hårt då man tog emot Örebro SK på Behrn Arena där hela fem a-lagsspelare var med mot Örebro Syrianska trots det blev det vinst med 6-4 nu väntas Final mot Öfvre Adolfsberg.

Öfvre Adolfsberg
För Öfvre Adolfsberg tar man med sig till morgon dagens cup final ett 0-0 resultat från division fem laget Närkes Kil. Trots en mängd chanser lyckades Närkes Kil freda sitt mål från påhälsning. Ett ganska suget Öfvre Adolfsberg som har fått vänta flera månader för att kunna spela denna final återstår ser om laget klarar av att matcha ett så starkt Örebro Syrianska.

Cupen i år för Öfvre Adolfsberg
Öfvre Adolfsberg å sin sida har kommit fram till finalen efter segrar mot IFK Lindesberg , Garphyttans IF, IFK Örebro och FC Höftskott utan att ha behövt anstränga sig riktigt lika hårt som Örebro Syrianska då man samtidigt spelade ett ganska tufft spelschema med kvalspel. Tuffaste matchen var nästan IFK Örebro mötet där IFK Örebro Kvitterade till 2-2 men IFK Örebro förlorade först efter andra halvlek då Öfvre Adolfsberg vann med hela 6-2.

Öfvre Adolfsberg – Örebro Syrianska IF
Onsdag 28 Mars, KL 19:00, Karlslund Arena
Följ oss på: everysport.com 

Loading

Mattias Kurt
mars 27, 2012