Toppen mot botten på söndagskvällen, serieledarna Örebro Syrianska IF möter bottenplacerade FBK Karlstad.

Örebro Syrianska IF

De rödgula toppar tabellen inför omgång sju av serien, en plats vi tänker husera på resterande delen av säsongen. Under söndagen möter man bottenplacerade FBK Karlstad, enligt pappret en match vi skall vinna vilken dag som helst. Spelar laget som i förgående match mot Franke där de rödgula verkligen visade vilket bra register de förfogar över blir det en garanterad vinst. Nye tränaren Ossie Selmovic får dock klara sig utan Dennis Fransson och Ali Alatabi vars avstängningar ännu inte löpt ut.

FBK Karlstad

Toppenplacerade FBK från säsongen 2009 har inte alls påbörjat säsongen bra med endast en poäng på sex matcher. Man ligger för närvarande på sista plats i tabellen och lär nog behålla sin bottenplacering även efter matchen mot syrianska. Lagets allra första poäng tog man senast hemma mot Ludvika i en match man var nära på att vinna men tappat ledningen i slutskedet av matchen.

Senaste lagen möttes var förgående säsong, första matchen i Karlstad vann FBK med hela 5-0 och i Örebro vann de rödgula med 3-1.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – FBK Karlstad
Tid: 30 Maj, Kl 17:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
maj 29, 2010