Rabi Mourads pigga inledning på säsongen var orsaken senast mot IK Franke som matchen vändes till seger. Rabi känner sig nu allt mer redo att ta nästa steg, på söndag väntar FBK Karlstad på Örnsro IP ska Rabi gå för sitt fjärde mål.

Det var ditt tredje mål i Division tre i år och som gjorde att matchen vändes mot IK Franke, känns det som att målskyttet har börjat komma loss på allvar?
Ja, det känns som att alla bitar börjar falla på plats för laget och då blir det mycket enklare att spela, att sen få göra mål känns bara som en bonus för mig.

Örebro Syrianska gjorde en strålande insats hela matchen vad bör ni förbättra till söndagens match mot FBK Karlstad för att behålla serieledningen?
Framförallt så tar vi med oss vårt fina passningsspel som vi hade i den matchen. Dessutom att fortsätta skapa chanser som vi gör och sätta de. Problemet kan vara att vi faller tillbaka och bjuder in motståndarna tillbaka in i matchen, det här måste vi jobba på och även försöka avgöra matcherna tidigare.

Nu är det dags för FBK Karlstad på Örnsro, tankar inför den matchen?
– Som sagt, fortsätta att göra det vi är bra på, dvs spela en fin fotboll som vi vet att vi kan så ska vi se till att tre friska poäng bärgas inför vår hängivna publik!

Loading

Mattias Kurt
maj 25, 2010