I säsongens sista hemmamatch möter Örebro Syrianska åttondeplacerade IFK Örebro som fortfarande ligger i farozonen för nedflyttning.

Örebro Syrianska IF
I den senaste seriematchen åkte man på en riktigt stjärnsmäll när FBK Karlstad segrade med hela 5-0 (!). Ingen från webbredaktionen fanns på plats men enligt FBK’s hemsida så var hemmalaget effektiva och tillät aldrig Syrianska att komma in i matchen.

Nu är det dock ett annat lag man möter och om man vill avsluta hemmaspelet snyggt denna säsong så gäller det att man är på tårna på söndag. Sist lagen möttes – då på Brickebackens IP – så vann Örebro Syrianska med 1-0.

IFK Örebro
IFK Örebro kämpar om förnyat kontrakt i division tre och det är nu eller aldrig som gäller för IFK-spelarna. Man har endast en poäng tillgodo ovanför strecket med ett Sköllersta jagandes under samma streck. Varenda poäng är av vikt för IFK Örebro då det endast återstår två matcher av säsongen.

I den senaste matchen tog man en ytterst viktig 1-0-seger som innebar att man skaffade sig ytterligare andrum. Nu är det dock dags för en ny match och en på förhand lite tuffare drabbning då Örebro Syrianska tar emot på Örnsro IP.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – IFK Örebro
Tid:
Den 20 September, kl. 16.00
Arena: Örnsro IP
Avstängningar:
Skador:

Loading

Mattias Kurt
september 19, 2009