<--><--><-->

Tre vinster på de tre senaste matcherna gör att Örebro Syrianska är rejält formtoppade inför det sista mötet innan uppehållet mot ÖSK Ungdom. Ett ÖSK Ungdom som senast mot FBK Karlstad visade vart skåpet skulle stå.

Örebro Syrianska IF
Efter en aning trevande inledning på säsongen har Örebro Syrianska börjat visa mästartakten. Sju raka matcher utan förlust talar sitt tydliga språk och Örebro Syrianska är nu redo att ta emot ÖSK Ungdom på Örnsro IP för den sista drabbningen innan uppehållet. Det är framförallt kämparviljan som blivit mer tydlig i ett Syrianska som numera arbetar som ett kollektiv.

Mot Rynninge senast gjorde man en mycket stark insats och klarade av att hålla en 1-0-ledning trots att man var en man mindre i dryga 20 minuter. En riktig bragd som laget kommer att ta med sig in i mötet mot ÖSK Ungdom.

ÖSK Ungdom
ÖSK Ungdom har likt Örebro Syrianska en bra form, speciellt om man ser till senaste mötet mot FBK Karlstad då man lyckades besegra serieledarna med hela 3-0. I tabellen placerar man sig strax under Örebro Syrianska på en fjärdeplats i en tät och haltande tabell. Man har precis som Örebro Syrianska inte förlorat på de sju senaste matcherna och kommer troligtvis heltaggade till Örnsro IP i förhoppning om tre nya poäng.

Förväntningar
Det är två spelande lag i form som kommer ställa upp på Örnsro IP på onsdag. Jag tror på en underhållande match som troligtvis kommer bjuda på ett par mål. Efter en inledning med mycket kamp och ställningskrig så tror jag att Örebro Syrianska kommer att ta över ju längre matchen lider. Och om vädret vill sig väl så är det som upplagt för fotbollsfest mellan två lag som vill vara med i toppen.Truppen mot ÖSK Ungdom
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:
Daniel Kaya

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – ÖSK Ungdom
Onsdag 17 Juni, kl 19:00, Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juni 16, 2009