Örebro Syrianska IF åker på onsdagskvällen en lång resa till Kolsvik för att spela en svår bortamatch mot IFK Sunne. Från matchen mot Sköllersta IF så finns det mycket positivt att ta med sig och förhoppningen är att man ska få se samma fina spel som sist från Örebro Syrianskas sida.

Örebro Syrianska
Örebro Syrianska kommer stärkta från 1-0-segern mot Sköllersta IF och man verkar även hittat rytmen i spelet efter en litet trevande inledning på säsongen. Det var en laginsats som inbringade de tre poängen och efter en sådan match så är det kollektivet som ska hyllas.

Inför säsongens nionde match så är självförtroendet på topp i laget och man kommer hungriga och på jakt efter fler poäng mot ett IFK Sunne som senast litet överraskande tog poäng i derbyt mot FBK Karlstad. En tuff bortamatch väntar och det är fokus och koncentration från första matchminuten som gäller.

IFK Sunne

IFK Sunne tog överraskande en pinne mot FBK Karlstad i värmlandsderbyt senast. Man hade till och med ledningen fram tills den 82:a matchminuten då Robin Knutsson fixade en poäng till Karlstads-laget, i och med sitt sena 2-2 mål. På de tre senaste matcherna har IFK Sunne två vinster och ett oavgjort resultat och dessförinnan var man utan vinst vilket tyder på en stigande formkurva hos hemmalaget.

Man parkerar för tillfället på platsen precis under det nedre strecket i tabellen, på samma poäng som Adolfsbergs IK, i en tät tabell där varje poäng är guld värd.      

Förväntningar
Matchen är svår att förutspå då båda lagen visar på stigande formkurvor och att det samtidigt handlar om en sen kvällsmatch mitt i veckan. Förhoppningen är dock att Örebro Syrianska skall gå ut och spela sitt spel, precis som man gjorde senast. Gör man det så kan det räcka långt.

Liverapportering kommer ske direkt från matchen i Sunne. Matchen startar 19.30 på onsdagskvällen och liverapporten kommer att dyka upp på länken nedan ungefär samtidigt:

LIVERAPPORTERING: IFK Sunne – Örebro SYRIANSKA IF

Truppen mot IFK Sunne
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
IFK Sunne – Örebro Syrianska IF
Onsdag 10 Juni, kl 19:30 Kolsvik

Loading

Mattias Kurt
juni 9, 2009