Örebro Syrianska lyckades på söndagskvällen ta sin tredje vinst  för säsongen och man visade därtill ett bra och underhållande spel. Matchavgöraren hette Adad Hanna.

Med en nykomponerad anfallstrio i form av Adad Hanna, Rabi Mourad och David Gulec och ett par skador på bland annat tvåmålsskytten från senast Rafael Fernando Corrente så var nog alla lite oroliga innan matchstart. Örebro Syrianska började dock bra. Man fick bra rull på bollen redan från minut ett och skapade emellanåt riktigt bra tryck mot Sköllerstas mål. Man jobbade hårt i form av löpningar och visade upp en underbar vilja.  Anfallstrion kämpade tappert däruppe med öppnande löpningar i kors och tvärs.

I den 40:e matchminuten kom också det alla hade väntat på. Adad Hanna kom flygandes högst och satte pannan till och 1-0 var ett faktum. Adad Hanna som nu gjort tre mål i årets seriespel och som mer och mer börjar utmärka sig som en målskytt. Det fick också bli halvtidsresultatet även om spelet såg bättre ut än siffrorna på resultattavla.

I den andra halvleken fortsatte Örebro Syrianska på den inslagna vägen då man jobbade som en enhet där varje spelare var en del av kollektivet. Man kom fram till flera heta målchanser som man tyvärr inte förvaltade och Sköllersta IF var långa stunder inte ens med i matchen. Det stannade dock vid 1-0 och man kan nog lugnt och säkert säga att Örebro Syrianska är på rätt väg. Ikväll var det kollektivet Örebro Syrianska som ska hyllas och i och med kvällens seger så gick man upp på en femteplats i tabellen.

Örebro Syrianska IF – Sköllersta 1-0 (1-0)
Adad Hanna ’40

Arena: Örnsro IP
Publik: 150 pers.
Matchsponsor: Hälls Konditori
Matchdag: 2009-06-07, Kl. 17:00

Loading

Mattias Kurt
juni 7, 2009