Örebro Syrianska åker till Värmland och Våxnäs för att ta sig an Karlstad BK, som – av tabelläget att döma – är det bättre laget.

Örebro Syrianska
Örebro Syrianska har problem i att hitta lugnet och rytmen i spelet och även om spelet såg bra ut i den första halvleken mot Kungsör BK så gjorde man sig igenkända i den andra halvleken. Framförallt så fungerade inte försvarsspelet vidare bra och man har en hel del att rätta till inför mötet på mot Karlstads-laget.

Karlstad BK

Karlstad BK har en något bättre inledning på denna säsong om man jämför med Örebro Syrianska. Man har tagit elva poäng på de sex inledande matcherna och parkerar således på en tredjeplats i tabellen strax under kvalplats. Senast vann man bortmatchen mot IFK Ölme efter att det avgörande 1-2-målet kommit i den 82:a minuten. Niklas Bengtsson stavades skillnaden i den matchen och vi får hoppas att Örebro Syrianska har koll på densamme inför lördagens tuffa bortamatch.

Förväntningar

Jag förväntar mig en böljande match där Örebro Syrianska tillslut drar det längsta strået. Dock så har Karlstad BK denna säsong och på sex matcher mäktat med att göra hela 20 mål (varav tio mot Arboga Södra), så det gäller att man i Örebro Syrianska fått ordning på försvarsspelet.
 
Truppen mot Karlstad BK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Karlstad BK – Örebro Syrianska IF
Lördag 29 Maj, kl 15:00 Våxnäs

Loading

Mattias Kurt
maj 29, 2009