I går lördagen den 8 oktober hade Örebro Syrianska lag-fest för säsongsavslutningen i föreningen.
Samtidigt passade Erkan De Basso på att meddela att han avgår som tränare för Örebro Syrianska och han tackar styrelse, spelare och folket för sina fina två år. Därmed står Örebro Syrianska för närvarande utan tränare men kommer inom dom närmaste dagarna att pressentera vem som blir nye huvud tränare.

Erkan Lämnar klubben
Erkan De Basso anlände till Örebro Syrianska 2004. Tillsammans med Adrian Bullut Tränade han Syrianska, och året 2005 lotsade han tillsammans med Arne Skotte.
I år lyckades Örebro Syrianska hamna på en 3:e plats i division 4, och därmed missa precis kval till division 3 med endast sämre målskillnad, när serien färdigspelades för en vecka sedan, men nu har Erkan alltså gjort sitt i Syrianska.
Örebro Syrianska vill genom dess styrelse samtidigt ta tillfället i akt och tacka Erkan De Basso för den tid han varit hos oss i Syrianska, och även önska honom ett stort lycka till i framtiden. Han har för alltid skrivit in sig i Syrianskas historia. Vi hoppas verkligen att Erkan fortfarande hittar ut till både Trängens IP/Hedens IP. Vi vill nämligen fortfarande se och uppleva Erkan som den fantastiske och komiske person han är.

Syrianska gör klart med ny styrelse
Klockan sex i går kväll innan lag festen, så valdes den nya styrelsen för fotbollen 2006 och det fanns både nya och gamla ansikten med i styrelsen. Dom som valdes är följande:

Ordförande: David (Cemal) Josufsson
Vice. Ordförande: Musa Samuelsson
Sekreterare: Dani Acar
Kassör: Johan Jahkopsson
Vice Kassör: Sabri Tekin
kontaktman: Ibrahim De Basso
kontaktman: Johan Gulec
kontaktman: Aziz Tekin
Ledamot: Simon Kurt
Ledamot: Abdo Gulec
Ledamot: Jakob Erdis
Ledamot: Mattias Kurt

Utdelade priser på avslutningen
Om vi går tillbaka till festen så delades ett antal priser ut från oss i sidan. Nämligen dessa:

Årets Anfallare: Ala Mohammed
Årets Mittfältare: Nuri Aykal
Årets Försvarare: Basel Gorgis

Slutligen vill Syrianska genom dess styrelse tacka alla spelare, ledare, funktionärer, sponsorer, åskådare, m.fl. för årets säsong och se med tillförsikt fram emot nästa säsong.

Loading

Mattias Kurt
oktober 9, 2005