Tre brassemål, tre poäng – och ny tabelltrea. Gissa om Örebro Syrianskas tränare Samuel Mokédé var helnöjd efter bortasegern i toppmötet mot Arboga Södra.
– Årets viktigaste och skönaste seger, jublar han efter 4–1-vinsten.

Dagens påstående: Örebro Syrianska bäst av alla lag i division 3.
Orden kommer från tränaren Samuel Mokédé.
Han är övertygad.
– Spelmässigt är vi det bästa laget i hela serien.
– Det kanske skrytsamt, men så är det, säger han.
Ja, möjligen kaxigt. Men efter fyra gjorda mål på bortaplan mot tabelltvåan Arboga Södra är det svårt att säga emot.
Segern gör att Örebrolaget nu är på tredje plats. Bara tre poäng efter nya serielededaren Köping och gårdagens motståndare Arboga.
– Det här var riktigt skönt och viktigt i tabellen. Hade vi förlorat hade det inte varit roligt alls kan jag ju säga. Men nu är vi med i toppen.
Och det kan Mokédé tacka sina brassar för. Det var de som dansade hem tre poäng till Syrianska.
För efter att Alaa Mohammad gett sitt lag ledningen efter 24 minuter var det brasiliansk signatur resten.
Diego Pereira Valviesse nickade in 2–0 efter 33:e minuter och efter paus gjorde landsmannen Marcus Brandão de Vargas 3–0.
Sedan reducerade hemmalaget innan Marcus Brandão de Vargas gjorde kvällens andra mål.
– Vi var effektiva i dag. Men jag vill ge cred till våra mottbackar också. Antonio Louise Emilia och Barsom Cicek var riktigt bra, berömmer Mokédé.